Koronaya meydan okuyarak klozet yalayan fenomen virüse yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Larz isimli bir sosyal medya fenomeni, koronavirüs salgınına meydan okuyarak bir tuvalet klozetini yalamasının ardından Covid-19 hastalandığına yakalandı.

Dünya Yayın: 25 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2020 22:12:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1214 okunma
Google News

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili Larz isimli genç Twitter'dan 21 Mart tarihinde yayınladığı bir videoda, halka açık bir tuvalete girerek klozeti yalamıştı. Salgının alaya alındığı paylaşımda "Koronavirüs salgını hakkında farkındalığı artırmak için yeniden paylaşın" ifadeleri yer alıyordu.

 

VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

 

İngiliz ve Amerikan basınında yer alan haberlere göre klozet yaladığı bilinen Larz'ın, 22 Mart tarihinde hastaneden paylaştığı ikinci videoda "Koronavirüs testim pozitif çıktı" dediği görülüyor.

 

 

VİRÜS SALGINI SONRASI KLOZET YALAMA AKIMI BAŞLAMIŞTI

 

Larz'ın hesabı , Twitter kurallarını çiğnediği gerekçesiyle askıya alındı. Larz, koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından tuvalet klozeti yalayan ilk sosyal medya "fenomeni" değil. Ava Louise isimli başka bir sosyal medya kullanıcısı da "koronavirüs meydan okuması" etiketiyle uçağın tuvaletindeki klozeti yalarken video paylaşmıştı. Söz konusu paylaşımlar çok sayıda etkileşim getirse de genel olarak sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.