İç çamaşırını tanıtmak için eteğini kaldırıp poz verdi!

Amerikalı ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı ünlü model Ireland Baldwin, kadınların adet dönemi sırasında sıvının bacaklara akmasını engelleyen özel üretim iç çamaşırının tanıtımını yapmak için eteğini kaldırarak çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 08.10.2020 10:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1644 okunma
Google News

Ünlü model Ireland Baldwin, ilk bakışta daha önce dikkat çekmek için paylaştığı snapler gibi görünen pozunun arkasındaki anlam daha sonra ortaya çıktı.

 


 

Bir firmanın kadınların ay başı döenminde korkulu rüyası olan sıvının bacaklara akmasını önleyen ve sıvıyı yutan iç çamaşırını giyip "Böyle havalı bir marka giydiğim için heyacanlıyım" başlığı ile paylaşınca herkes Ireland'ın daha önceki paylaşımlarından farklı olarak paylaşımının reklam amaçlı olduğunu anladı.

 

Ireland, her zaman ay başı konusunda endişeli olduğunu ama artık hem giyimi rahat olan hem de kadınları zor durumda bırakan sıvıyı yutan iç çamaşırı sayesinde çok rahat olduğunu ve endişelerinden kurtulduğunu belirterek ay başı için üretilen iç çamaşırını herkese tavsiye ettiğini söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.