'Ekonomiyi 6 ayda düzeltiriz!..'

Milli Görüş Hareketi'nin Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, 23 Kasım 2018'de Yeniden Refah Partisi adı altında yeni bir parti kurdu. Parti teşkilatlanma çalışmalarını yapamadığı için 31 Mart yerel seçimlerine katılamamıştı.

Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 11:57:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
885 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi'nin Bursa İl Gençlik Kolu Başkanı Muhammed Fatih Şahinler'den öğrendik ki, parti 81 il ve 863 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak, önümüzdeki ilk seçimlere katılma hakkı kazanmış.

 

Bu demektir ki, Fatih Erbakan ile kurduğu Yeniden Refah Partisi bundan sonra siyasi arenada daha sık siyasi aktör olarak karşımıza çıkacak.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde yüzde 1 alan parti ile yüzde 50 alan parti arasında siyaseten fark olmadığına göre, Yeniden Refah Partisi, şu saatten itibaren BBP, Saadet Partisi, Deva ve Gelecek Partisi gibi mevcut ve kurulacak ittifaklar için masaya çağrılacak siyasi pozisyonda...

 

Açıkçası basın mensupları olarak bizler Yeniden Refah Partisi'nin teşkilat ve politikaları hakkında pek bilgi sahibi değiliz. İl Gençlik Kolu Başkanı Şahinler ile Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Abdurrahman Volkan, Yunus Can ve Enes Yener'in enbursa.com'a "teşekkür" ziyaretiyle iletişim sağlarken, parti hakkında kısmen de olsa fikir sahibi olma fırsatı elde ettik.

 

6 AYDA EKONOMİYİ DÜZELTİRİZ DİYORLAR

 

 

Gençlik Kolu Başkanı Muhammed Fatih Şahinler, bizlere partisinin, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtulması için titizlikle hazırlattığı kendi yazılımları olan Milli Kaynak Paketi'ni sundu. Türkiye'nin yerli ve milli kaynaklarıyla 150 milyar TL'lik tasarruf elde etmeyi amaçlayan bu paketi Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da ilettiğini daha önce basından öğrenmiştim.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.