Dua Lipa'dan geceye damga vuran kıyafet

Dünyanın en prestijli müzik ödülleri arasında gösterilen MTV Europe Music Awards (MTV Avrupa Müzik Ödülleri) dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 10:58:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2810 okunma
Google News

Dün gece 26'ncısı düzenlenen tören, ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın canlı performansıyla açıldı.

 

FIBES Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenleenn gecede, 24 yaşındaki şarkıcı yeni single'ı Don't Start Now'u seslendirdi.

 

Kırmızı halıda uzun siyah tuvaletiyle dikkat çeken Dua Lipa, canlı performansı için bambaşka bir sahne kostümü tercih etmişti.

 

Siyah külotlu çorap üzerine göğüs ve karın bölgesini açıkta bırakan cesur bi mayo diyen Dua Lipa, sahnede bir an bile yerinde durmadı.

 

Fosforlu sarı kostümleriyle dikkat çeken dansçılarıyla birlikte enerjik bir performans sergileyen şarkıcı, konuklar tarafından hayranlıkla izlendi.

 

Londra doğumlu şarkıcının performansı büyük alkış aldı ve böylece geceye bomba gibi bir başlangıç yapıldı.

 

Dua Lipa, performansını sonlandırdıktan sonra gecedeki üçüncü kıyafeti olan mavi mini elbisesini giydi.

 

Dua Lipa'ya gecede, süper modeller Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid eşlik etti.

 

Çift, Lipa'nın başarılı performansını küçükbir öpücükle kutladı. O anlar MTV'nin Instagram hesabından paylaşıldı ve beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Lipa ve Hadid, temmuz ayından beri mutlu bir birliktelik yaşıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.