Didem Soydan, transparan kıyafetiyle kamera karşısında!

Ünlü model Didem Soydan, kapak çekimi sırasında giydiği transparan kıyafetle zor anlar yaşadı. Sık sık kıyafetini düzelten Soydan, frikik vermekten kurtulamadı. Çekim videosunu Instagram hesabından paylaşan Soydan'a takipçilerinden beğeni yağdı.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 10:29:26
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1457 okunma
Google News

Ünlü model Didem Soydan, Instagram hesabından paylaştığı videoda transparan kıyafetiyle büyüledi. Kapak çekimi sırasında giydiği kıyafetle zor anlar yaşayan Soydan, frikik vermekten kurtulamadı. Ünlü model, çekim videosunu Instagram hesabından paylaşınca takipçilerinden beğeni yağdı.

 

BEYAZLAR İÇİNDE POZLAR VERDİ

 

Soydan, bir kapak çekimi sırasında verdiği pozlar, takipçilerini kendisine hayran bıraktı. Yatakta poz veren Didem Soydan beyaz transparan kıyafetiyle ağızları açık bıraktı. Soydan, çekim boyunca göğüslerini kapatmak için çok uğraştı. Frikik vermemek için çabalayan Soydan o anları paylaşınca hayranlarından beğeni yağdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.