Bursaspor deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak

Balıkesirspor galibiyeti ile moral depolayan Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında yarın deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Aktepe Stadı’nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak.

Yayın: 01 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.04.2022 12:48:50
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
366 okunma
Google News

 

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Bursaspor yarın deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Aktepe Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. İki takım arasında oynanacak olan kritik müsabakayı hakem Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu'nun yardımcılığını Mehmet Şahan Yılmaz ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Enes Kanpara olacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bursaspor, Balıkesirspor galibiyeti sonrası Ankara deplasmanından da üç puanla ayrılıp seri galibiyetleri başlatmak istiyor. Ev sahibi ekip ise konumunu koruma peşinde olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.