Bir kedi katliamı daha son anda engellendi!

Bursa'da çuvala konulan 4 yavru kedi, ormana atılarak ölüme terk edildi. Bir vatandaşın fark ettiği sevimli hayvanlar, son anda kurtarıldı.

Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 12:12:22
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
912 okunma
Google News

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Çamdibi Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, içinde 4 yavru kedinin bulunduğu çuvalı gören vatandaş, gözlerine inanamadı. Yavru kedilerin çuvala konulduğunu ve çuvalın ağzının sıkıca bağlandığını fark eden şahıs, önce yavruların hava almasını sağladı, ardından da onları yakın çevrede çiftliği bulunan ve birçok sokak hayvanının bakımını gönüllü olarak üstlenen Fatma Şeren'e götürdü. Uzun süre havasız kaldığı anlaşılan kedi yavrularını çiftliğinde gözetim altına alan Şeren, bu işkenceyi yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

 

 


Öte yandan İznik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kedileri vahşice ölüme terk eden kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.