Bakan Çavuşoğlu: “Yıkılan evlerin yerine yenileri yapılacak”

Antalyada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile orman yangınlarıyla ilgili ortak basın toplantısı yaptı.

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2021 15:30:22
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
654 okunma
Google News

Antalya bölgesinde meydana gelen yangın dolayısıyla Antalya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Manavgat’taki Yangın Yönetim Merkezi’ni ziyareti sonrasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manavgat’ın Kalemler Mahallesinde açıklama yaptı.

Bakan Çavuşoğlu, hasar tespit çalışmalarının devam ettiği bölgede telef olan hayvanların sayısı belli olduğunu kaydederek, "Yıkılan evlerimizin yerine yenilerini yapacağız. Bir ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak" dedi. Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumun da sahada incelemelerini sürdürdüğünü söyledi.

KKTC Cumhrubaşkanı Ersin Tatar da, Bakan Çavuşoğlu ile merkezde görüşerek yangın ile ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.