Acun Ilıcalı açıkladı! 'Kulüp satın alabilirim'

Acun Ilıcalı, CNN TÜRK Instagram hesabında Damla Uğurtürk'ün sorularına çok önemli yanıtlar verdi. Ilıcalı, Mesut Özil, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Alex hakkında çarpıcı mesajlar verdi.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 10:10:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1287 okunma
Google News

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ve futbol dünyasına ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Ilıcalı'nın Damla Uğurtürk'e yaptığı açıklamalar...

 

Liglerin başlamasını çok mümkün görmüyorum. Ben Nihat Özdemir'in yerinde olmak istemezdim. Ben olsam ligleri 1 Ağustos'ta başlatırım, 10 Eylül'de bitirirdim. 3 Hafta ara verip sonra da yeni sezonu başlatırdım.

 

Beni herkes sever

 

Milli maç vardı Galatasaray'ın stadında. Bir anda binlerce Galatasaraylı taraftarın arasında kaldım. Çok iyi karşılandım. UEFA finalinde de Galatasaray'a stadyumdan destek verdim. Benim tüm takımlar ve taraftarlarıyla aram çok iyidir. Trabzonspor taraftarıyla da maç izledim. Bu işte yenmek de var yenilmek de.

 

Kulüp satın alabilirim

 

Hayatımda hiç başarısız olmadım. Yani ara dönemlerde olabilir ama genel anlamda başarısız olmadım. Yönetici olmak falan bunlar benim için kolay işler değil. Diğer işlerimi bırakmam lazım şu anda öyle bir vaktim yok. Spor kanalıyla ilgili de bir planım yok. Ancak şunu söyleyebilirim Avrupa'da bir kulüp almayı düşünüyorum.

 

Mesut için elimden geleni yaparım

 

Fenerbahçe iyi bir dönem geçirmedi. Ben şunu getiririm falan diyemem. Çünkü ekonomik olarak durum iyi değil. Mesut Özil konusunda ne desem manşet oluyor. 1 yıllık sözleşmesi var. Sözleşmesi bittiği anda Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da elimden geleni yaparım.

 

Arda Turan Türkiye'nin en kariyerli futbolcusu. Bundan sonra hiç futbola dönmese de efsane olarak kalacak.

 

Benim teknik direktör konusunda bir fikrim var ama söylemem doğru olmaz. Fenerbahçe yönetimini zor durumda bırakmak istemem. Onlar doğru ismi bulacaklardır.

 

Alex'i Survivor'da istemem

 

Alex'i Survivor'da görmeyi asla istemem. Her futbolcuyu bir buraya çağırmıyoruz. İlhan Mansız dediğiniz zaman o mücadeleyi gösterecek biri olduğunu anlıyorsunuz. Alex'in Türkçesi de zayıf. Kendisi aile babası, keyfine düşkün ve rahat bir isim. Buraya uygun biri değil.

 

Euroleague saçmalık

 

Euroleague organizasyonu büyük saçmalık. Euroleague yönetimini istifaya davet ediyorum. Orada para işleri var da tam çözemedim.

 

Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakması Türk futbolu için büyük bir kayıp olacaktır. Fenerbahçe'nin teknik ekibinde kariyerini sürdüreceğini düşünüyorum.

 

Emre, Arda ve ben...

 

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve ben ayak tenisinde çok iyi bir takım oluruz. Bu üçlüye isteyen rakip gelebilir. Ben ayak tenisinde futbolcu seviyesinde değilim. Ama futbolcu olmayan seviyesinde de en iyisiyim.

 

Survivor finalini Türkiye'de yapacağımızı umuyorum. Final Temmuz'un biraz daha ilerisinde olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.