20 cariyesiyle lüks otele kapanmıştı! Şimdi de...

Ülkesi koronavirüsle savaşırken 20 cariyesini de yanına alarak kendini Alpler'deki lüks otele kapatan Tyland Kralı Maha Vajiralongkorn'un, son olarak lüks otelin dördüncü katını tamamen kapattığı ortaya çıktı. Yaptıklarıyla dünyanın en tartışmalı lideri olan Maha Vajiralongkorn cariyeleriyle birlikte bisiklet sürerken objektiflere takıldı.

Dünya Yayın: 28 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 28.05.2020 10:43:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1278 okunma
Google News

Ülkesi koronavirüsle mücadele ederken 67 yaşındaki Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, kendini ve 20 cariyelik haremini Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Garmisch-Partenkirchen kasabasındaki Grand Hotel Sonnenbichl'te karantinaya almıştı.
 

Rama X olarak da bilinen Kralın yerel bölge konseyinin izniyle tüm oteli rezerve ettiği öğrenilmişti ancak kralın yanı sıra 119 kraliyet üyesinin, koronavirüs taşıdığı iddiasıyla Tayland'a geri gönderildiği iddia edilmişti.
 

Cariyelerine orduda rütbe de verdiği ortaya çıkan Kral'ın bu hamlesi ülkede büyük tepkilere neden olmuştu.4

 

Karantina sırasında Tayland Kralı, nisan ayında sessiz sedasız ülkesine dönmüş, buradaki işlerini hallettikten sonra, yeniden sessiz sedasız kapattığı lüks otele dönmüştü.

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn Almanya'da tartışılmaya devam ediyor. Ülkedeki karantina kurallarını çiğneyen Kral'ın son on gün içerisinde özel uçağıyla ülkede birçok yeri ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı.
 

Tayland Kralı, koca bir katılını "zevk oteline" çevirdiği Grand Hotel Sonnenbichl yakınlarında, haremiyle birlikte görüntülendi.

 


 

Avusturya sınırına yakın otelde kalan, aylardır kendini izole eden ve ortalarda görünmeyen Kral Maha Vajiralongkorn, Unterammergau yakınlarında bisiklete binerken görüntülendi. Kral'ın hizasında cariyelerden biri bisiklet sürerken, diğer bisikletçilerin arkada takip ettiği dikkat çekti.


Kral'a, hareminden cariyelerin de eşlik ettiği görüldü. Rama X olarak da bilinen Vajiralongkorn, her zamanki kraliyet kıyafetleriyle tam bir kontrast sergileyerek tayt, bisiklet ceketi, kask ve güneş gözlüğü ile objektife yansıdı.

 

2016 yılından beri Tayland Kralı olan Rama X, Alman gazetesi Bild'in haberine döre oteldeki dördüncü katın tamamını kendine ayırttı ve cariyeleriyle birlikte burada kalıyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.