Gürsu'dan Kahramanmaraş'a dostluk köprüsü

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Yayın: 06 November 2019 - Wednesday - Güncelleme: 06.11.2019 12:10:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2470 okunma
Google News

Gürsu Belediye Başkanlığı ile Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği tarafından ortaklaşa geliştirilen 'Tarihin Sıfır Noktasından Geleceğe Göbeklitepe' tanıtım projesi kapsamında Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği  Başkanı Adem Yıldırım ile aralarında belediye meclis üyeleri, akademisyen, bürokrat ve gazetecilerin de olduğu 45 kişilik grup Şanlıurfa'nın  ardından Gaziantep , Adıyaman ve Kahramanmaraş'da incelemelerde bulundu.

 

 

Bölgenin tanıtımına yönelik yürütülen proje kapsamında bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ziyaret edildi. Ziyarette Gürsu Belediye Başkanı Işık,  Gürsu ve Bursa hakkında bilgiler verirken, Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği  Başkanı Yıldırım da projeyi anlattı.

 

 

Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör de, bölgenin tarihi ve ekonomik yapısından söz ederken,  Işık'a bölgenin tanıtımına yaptığı katkılarından dolayı teşekkür edip,  plaket verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.