Göztepe'de Ndiaye Çin yolcusu

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Göztepe, golcüsü Cherif Ndiaye için Çin kulübü Shanghai Port ile anlaşmaya vardı.

Yayın: 06 April 2022 - Wednesday - Güncelleme: 06.04.2022 12:37:18
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
539 okunma
Google News

 

Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Konyaspor'a 3-0 yenilerek ligde kalma şansını zora sokan Göztepe'de golcü Cherif Ndiaye, Çin'e gidiyor. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Cherif Ndiaye'nin transferi ve bonservis bedeli konusunda Çin ekibi Shanghai Port ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Açıklamada, “Cherif'e emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi. Göztepe formasıyla bu sezon 30 müsabakada forma giyen Cherif Ndiaye, 10 kez gol sevinci yaşadı. Toplam 2 bin 137 dakika sahada kalan Senegalli golcü, son oynanan Konyaspor maçında ise kırmızı kart gördü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.