‘Gelecek için değiştir’ diyen AK Parti Nilüfer Adayı Çolak basınla buluştu!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak düzenlediği basın toplantısında seçim projelerini açıkladı.

Bursa Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
69 okunma
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Bursa’da adaylar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak basın ile buluştu. Nilüfer’deki Hotel Gold Majesty’de gerçekleşen organizasyona AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, AK Parti Nilüfer meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda ilk olarak Nilüfer için hazırlanan tanıtım filminin gösterimi yapıldı.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak düzenlenen organizasyonda değişim için hazırladığı projelerini açıkladı.

Organizasyonda AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak’tan önce kürsüye gelen AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ve MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç basın mensuplarını selamladı.

NİLÜFER’İN SORUNLARINA TESPİT

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, “Bizler 4 buçuk yıl önce Nilüfer’de göreve geldik. Göreve gelir gelmez, Nilüfer’i karış karış gezmek koşuluyla Nilüfer’in sorunlarını tespit ettik. Sizler aracılığıyla da kamuoyuna duyurduk. Nilüfer’de bir değişimin şart olduğunu yüksek sesle ifade ettik. Bugün, Celil Çolak ile birlikte bu değişimi gerçekleştireceğiz. Nilüfer’i hak ettiği belediyecilik anlayışına taşıyacağız” dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alparslan ise, “Ben göreve geldiğimde Bursa’nın en genç İlçe Başkanıydım. En genç ve en dinamik ilçe teşkilatını da kurdum. Nilüfer’de gezilmedik yer bırakmadık. Türkiye misyonu doğrultusunda, Nilüfer’i gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Çolak, “Bu şehrin güzelliklerini ve potansiyelini hepiniz gibi ben de biliyorum. Nilüfer’i daha ileriye taşıyacak projeler ile karşınızdayız. Doğasıyla, insanlarıyla Nilüfer en özel ilçedir. Son 20 yılda Dünya da, ülkemiz de çok değişti. Fakat Nilüfer bu değişime ayak uyduramadı. Her geçen gün gelişen yepyeni bir dünya var artık. İnsan öncelikli bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyuyor. Biz buna gerçek belediyecilik vizyonu diyoruz” diyerek sözlerine başladı.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Çolak sözlerini, “Yenilikçi, öncü uygulamaların hayata geçirildiği bir Nilüfer. Akıllı teknolojiler ve güncel yaklaşımlarını harmanlayarak, ulaşım, trafik problemlerine uygun, sürdürülebilir projelerin hayata geçirildiği bir Nilüfer. Kamu kaynaklarının şehirde adil, hakkaniyetli dağıtıldığı, hizmet kalitesinin her geçen gün yükseltilerek, mümkün kılındığı bir Nilüfer. Ailelerin, gençlerin, kadınların, yaşlıların, engellilerin hizmetin merkezinde yer aldığı bir Nilüfer. Sağlıktan, ulaşıma kadar dezavantajlı grupların yönetime katılması, hakkaniyetli bir şekilde yararlandığı bir Nilüfer. Herkes için erişilebilir, kentsel hizmetlerin sunulduğu, sürdürülebilir şehirleşmenin yanında, deprem, sel, tarımsal kuraklık ile birlikte afet risklerine dayanıklı güvenli bir Nilüfer.

ORTAK AKIL İLE YÖNETİLECEK

Entegre atık yönetimi, yeşil, eser ve hizmetlerle buluşan bir Nilüfer. Ortak akıl ile yönetilebilen, katılımcı bir Nilüfer. Sosyal politikaları etkili bir şekilde yönetebilen bir Nilüfer. Girişimci, yenilikçi uygulamaların desteklendiği, belediye hizmetlerine ulaşmanın kolaylaştırıldığı, insansız hava araçları, yeni nesil teknolojilerin, belediye hizmetlerine entegre edildiği, katılımcı bir Nilüfer. Etkin su yönetimi için, yağmur suyu toplama gibi noktaların oluştuğu, suya önem veren bir Nilüfer. Güvenli toplanma alanlarının erişilebilirliği, en üst seviyede hazırlandığı bir Nilüfer. Şehir, medeniyet ilişkisini gözeterek, kültürel faaliyetlerin örnek olduğu bir Nilüfer. Toplumun her kesiminin üretime katıldığı bir Nilüfer. Özel gereksinimli bireylerin, şehrin tüm sakinlerinin konforlu, kesintisiz ulaşımın sağlandığı bir Nilüfer. Kadınların çalışma hayatına katılabileceği, kreşlerin arttırabileceği, dezavantajlı grupların üretime katılabileceği bir Nilüfer” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.