Ferhat Erol mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde aldığı oylar ile AK Parti'den Kestel Belediye Başkanı olarak seçilen Ferhat Erol mazbatasını teslim aldı.

Bursa Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
39 okunma
Google News

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Erol, ‘Mazbatamızı teslim aldık, hizmet odaklı, insan odaklı, merkezimizde sadede siz kıymetli hemşerilerimin olacağı 5 yılımız başladı’ ifadelerini kullandı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geride kaldı. Yerel Seçimlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Bozbey başkan olarak seçilirken, vatandaşın oyları ile Kestel Belediyesi’ne de AK Parti’den Ferhat Erol Belediye Başkanı olarak seçildi.

Sandıktan çıkan oylar ile AK Parti Kestel Belediye Başkanı olarak seçilen Ferhat Erol, mazbatasını teslim aldı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Erol, “Mazbatamızı teslim aldık, hizmet odaklı, insan odaklı, merkezimizde sadede siz kıymetli hemşerilerimin olacağı 5 yılımız başladı. Bizleri bu göreve layık gören değerli hemşehrilerime ve kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri inandığımız yolda güzel Kestel’imiz için doğru işlerin sahibi kılsın. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.