Fatih Erbakan’dan Bursa’da önemli mesajlar!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Almira Hotel’de Bursa basınıyla buluştu.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
49 okunma
Google News

Halkın ekonomik şikayetlerine dikkat çeken Erbakan, “Gittiğimiz her yerde ekonomik sorunları dinliyoruz. Partimize muazzam bir ilgi var. Geçen seçim anketlerin 3 katı oy çıkarttık. Bu seçim anketler 7-7,5 arası çıkıyor. İnşallah bu seçimde fark yaratacağız” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi partilerine çalışmaları oldukça yoğunlaştı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bursa basını ile buluştu. Almira Hotel’de gerçekleşen basın toplantısına Genel Başkan Erbakan’ın yanı sıra Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Bursa İlçe Başkan Adayları, enbursa.com Genel Yayın Yönetmeni Cennet Cankılıç, enbursa.com Köşe Yazar Yüksel Baysal, İsmail Saymaz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

EKONOMİK SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİ

Düzenlenen organizasyonda konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Tüm teşkilatlarımızla canla başla çalışmaya devam ediyoruz ve iyi bir sonuçta alacağımıza inanıyorum. Muazzam bir ilgiyle karşı karşıyayız. Milletimiz bir değişiklik ve yenilik istiyor, güven istiyor. Ülkenin her yerinde mitingler yaparak biz geliyoruz diyoruz. Refah Partisi bu sene oyunu arttıran ilk parti olacak. Hakkımızda konuşan kişiler oyumuzu arttıracağımızı biliyor. Ancak hesaplayamadıkları durum ise oyumuzun ne kadar artacağıdır. Türkiye’nin en çok seçim üyesi olan tek partiyiz” diye konuştu.

 

AHLAKLI BELEDİYECİLİK MODELİ!

Yerel seçimlerde kazandıkları belediyeleri “Ahlaklı Belediyecilik” modeliyle yöneteceklerini belirten Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “3 liralık işleri 10 liraya ihale eden, bankamatik memurlarına çalışan, milletin derdiyle dertlenmeyen, bindiği aracın markasına odaklanan belediyecilik anlayışı hakimdir. Yeniden Refah Partisi ise milletin, devletin parasına göz dikmemiş, ahlaklı bir yönetim anlayışına sahiptir. Milletimizde bunu istiyor. İki seçim arasında dolar ikiye katlandı. Türkiye’nin ekonomisi ithalata bağlıdır. Her sene enflasyon düşecek, bu olacak şu olacak diyorlar. Ama hiçbir şey değişmiyor. Doların 35 TL olduğu bir ülke olur mu? AK Parti yönetime geldiğinden beri çiftçinin, halkın kredi borcu katlanarak arttı. Çiftçi, memur, esnaf geçinemiyor.

Bizler seçim için çarşıda, pazarda gezerken vatandaş bizlere uyuyamadıklarını söylüyor. Nedeni ise Gazze’deki yaşımını yitiren çocukları düşünmelerdir. Şu mübarek ramazan gününde,  küçücük yavrular bir damla su ve kuru ekmek bile bulamıyor. Kedi, köpek maması yemek zorunda kalıyorlar. Biz Osmanlı torunları olarak hala nasıl İsrail ile çalışmalar yapmaya, ticaret yapmaya devam ederiz. Biz bu kadar mı aciz insanlarız.

“31 MART’TA ZAFER KAZANACAĞIZ”

55 senelik milli görüşümüzü devam ettirerek, 31 Mart’ta da kazanacağımız zafer ile ahlaklı belediyeciliği 2028 seçimlerine kadar sürdüreceğiz. Birileri bu işleri ticaret olarak yapıyorken bazıları ise Allah rızası için yapıyor. Biz bu işleri ticaret olarak yapanlara karşıyız. Belediyecilik sadece bana oy verene, beni gözetene çalışırım demek değildir. Ahlaklı belediyecilik bereket demektir. Kayırmadan, saltanat devam ettirmeden hak edene hak ettiğini vermektir. Tanıdık, akraba gözetmeden o işi ehline verme mirasına sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.