Eşinden ayrıldı, takım arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşıyor

İngiltere Premier Lig takımı Manchester City'de forma giyen Riyad Mahrez, kendisini aldattığı iddia edilen model eşi Rita Mahrez'den boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Mahrez'in aşk yaşadığı isim ise takım arkadaşı Sergio Agüero'nun eski sevgilisi.

Yaşam Yayın: 05 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.02.2020 11:07:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1988 okunma
Google News

Manchester City'nin 28 yaşındaki Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez'in model ve şarkıcı olan 26 eşi Rita, ağır sıklet boks şampiyonu Anthony Joshua ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Bu iddialardan mıdır bilinmez, Mahrez bir çocuğunun annesinden boşandı.

 

Yeni bir aşkla gündeme gelen ünlü futbolcunun kalbindeki isim de oldukça dikkat çekti. İddialara göre Mahrez, takım arkadaşlarından Sergio Agüero'nun da yıllar önce ilişki yaşadığı Taylor Ward ile birlikte.

 

 

İngiliz basınına bomba gibi düşen aşk dedikodusuna göre, Ward ile Mahrez'in pahalı restoranların VIP odalarında yemekler yediği ve herkesten gizli olarak bu birlikteliği yaşadığı öne sürüldü.

 

28 yaşındaki Taylor Ward, 22 yaşındayken Sergio Agüero ile aşk yaşadığı iddialarına adı karışan bir isimdi.

 

Taylor Ward'ın ismi ayrıca daha önce de Evertonlu Mason Holgate ile de anılmıştı.

 

Taylor, ayrıca eski futbolcu Ashley Ward'ın kızı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.