Erkan Aydın’dan ‘Sokak Hayvanlarının Uyutulması’yasası hakkında açıklama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın gündemdeki konuları değerlendirdi. Basın mensuplarıyla Osmangazi Meydanı’nda bir araya gelen Başkan Aydın, son günlerde gündemi sarsan ‘Sokak Hayvanlarının Uyutulması’ ile ilgili yasa taslağı hakkında konuştu.

Bursa Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 11:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
34 okunma
Google News

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, gündemdeki konuları değerlendirmek için Osmangazi Meydanı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Osmangazi Meydanı’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

‘BUNUNLA MÜCADELE EDECEĞİZ’

Aydın son günlerde gündemi sarsan ‘Sokak Hayvanlarının Uyutulması’ ile ilgili yasa taslağını değerlendirdi.

Aydın, “Bununla mücadele edeceğiz. Benimde milletvekili olduğum dönemde çok önemli bir önerge verilmişti. Bir fon kurulsun. Kısırlaştırma, sahiplendirme, sahiplendirmenin olmadığı yerde hayvan barınakları olmalı. Uyutulmasını doğru bulmuyoruz” diyerek Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’nün Osmangazi Belediyesi’nde hizmet vereceğini de aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.