Erkan Aydın projelerini tanıtıyor!

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın yerel seçimlere sayılı günler kala kentin sorunlarına yönelik hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini basın mensupları işe paylaşıyor.

Bursa Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 11:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
41 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları kapsamındaki çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan yerel seçimler öncesinde Altın Ceylan’da düzenlenen kahvaltı programı ile projelerini basın mensupları ile paylaşıyor.

Aydın’ın proje tanıtım programına CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Osmangazi Meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, parti örgütü ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

‘OSMANGAZİ’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK’

Ekranda yayınlanan kısa videonun ardından açıklamalarına başlayan CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, “Osmangazi'nin halini gördünüz kısa bir videoda, 15 yıldır 700 85 bim 444 131 bin saattir hiçbir şey yapmayanlar koltukta oturanlar 16. yılda proje yapacağız diye vaat veriyorlar. Biz koltukta oturmaya değil çalışmaya koşturmaya, iş üretmeye geliyoruz. Koltukta oturmak isteyenler koltukta otursun. Çünkü Osmangazi'nin kaybedecek zamanı yok. Osmangazi on beş yılını kaybetti. 
Osmangazi halka ulaşılamayan adeta duvarlara bürünmüş bir yönetim anlayışıyla biraz önce de videoda gördüğünüz halde. Bunu değiştirmek istiyoruz, bunun için adayız. Hem Osmangazi'de hem Büyükşehirde hem de 17 ilçenin hepsinde” diyerek sahnedeki boş koltuğun sahneden kaldırılmasını rica etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.