Ece Üner'den Kim Kardashian'a 'tarihi' kapak!

Ece Üner'in Kim Kardashian'ın Türkiye ile Azerbaycan hakkında yaptığı açıklamayla ilgili söyledikleri sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya oturdu. "Kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var"

Gündem Yayın: 29 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 29.09.2020 10:06:21
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1707 okunma
Google News

 

Show TV sunucusu Ece Üner, Ermeni kökenli ABD'li Kim Kardashian'ın Ermenistan'ı destekleyen ve Türkiye'yi eleştiren yorumuna karşı "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?"  diye konuştu. 

 

Üner'in, Ana Haber Bülteni'nin kapanışında Kardashian'a yönelik ifadeleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 

 

Bu ifadelerin ardından Üner'e 'Kardashian'ı kadın bedeni üzerinden, cinsiyetçi bir üslupla eleştirme' eleştirileri yöneltildi.

 

Ne Olmuştu?

 

Azerbaycan-Ermenistan arasındaki savaş ve çatışma durumu dünya kamuoyunda büyük yankı buldu.

 

Ünlü şarkıcı Kim Kardashian da Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Bakü'nün güç kullanımını durdurması, ABD'nin Azerbaycan'a askeri yardımı kesmesi ve Türkiye'nin Bakü'ye silah ve savaşçı göndermeyi durdurması' hakkında çağrı yaptı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.