Dursun Ali Erzincanlı Bursa'da kulakların pasını sildi

Yıldırım Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine konuk olan Dursun Ali Erzincanlı katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Sanat Yayın: 11 Mart 2025 - Salı - Güncelleme: 11.03.2025 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
51 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Dursun Ali Erzincanlı’yı Yıldırımlılarla buluşturdu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen şiir dinletisine Yıldırımlılar yoğun ilgi gösterirken, Peygamber Efendimize (S.A.V.) atfedilen naat-ı şerifleri seslendirmesiyle tanınan Dursun Ali Erzincanlı 'Adın Geçer', '40 yaşındasın' ve 'Bedir' gibi birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi.

Şiirleri ve sohbeti ile katılımcılara duygu dolu anlar yaşatan Erzincanlı, Ramazan ayının ruhunu, iklimini yaşatan etkinlikler düzenleyen Yıldırım Belediyesi ve Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.