Dündar: Osmangazi Meydanı Bursa’nın yeni buluşma yeri olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar yerel seçimlere sayılı günler kala kente vizyon katacağını ifade ettiği projelerini basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyor.

Bursa Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
57 okunma
Google News

Bu kapsamda yeni projelerini tanıtan Dündar, Osmangazi Meydanı’nın ikinci etabına başlayacaklarını ifade ederek meydanın Bursa’nın yeni buluşma noktası olacağını dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala kentte siyasi hareketlilik hız kazandı.

Partilerin adayları ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı programlarının ardından proje tanıtımlarına başladı.

Bu doğrultuda Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar yerel seçimlere sayılı günler kala kente vizyon katacağını ifade ettiği projelerini basın mensupları ile paylaşıyor.

Proje tanıtımına yerinde, yeni ve güvenli yaşam alanların dönüşümlerini vatandaşın talepleri öncelikli olarak başlattıklarını ifade eden Dündar konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Osmangazi Meydanı’nı Bursa’mızın vitrin haline getirdik. Türkiye’nin en özel ve Bursa’nın en büyük meydanında ikinci etaba başlıyoruz. Yeraltı otoparklar, belediye hizmet birimleri, oditorium, konferans salonları ve camiyle birlikte Osmangazi Meydanı Bursa’nın yeni buluşma noktası olacak. Yeni yollar açarak, mevcut yolları daha sağlıklı hale getirerek ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde Hamitler Dereçavuş arası imar yolu ve Recep Tayyip Erdoğan bulvarı imar yolunu yaparak her iki bölgeye de önemli alternatif güzergah sağlamış olacağız.”

 

Olası bir doğal afete karşı kenti dirençli hale getirmek için mücadele ettiklerinin altını çizen Dündar diğer yandan afet sonrası için hazırlıkların yapıldığını ifade etti.

Konuşmasını sürdüren Dündar,

“Yeni dönemde her türlü teknolojik altyapıya sahip bir afet koordinasyon eğitim merkezini ilçemize kazandırıyoruz. İlçemizin afetlere karşı tüm kapasitesini yönetilmesini sağlayacak kent afet yönetim birlik haritasını hazırlıyoruz. Yine olası afet sonrası halkımızın güvenli bir şekilde toplanacağı yeni alanlar oluşturuyoruz. Mevcutta 238 olan toplanma alanı sayısını yeni dönemde 500’e çıkaracağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.