Dinçtürk Hukuk Bürosu’nın yeni ofisi açıldı!

Bursa’nın en güçlü hukuk bürolarından biri olan Dinçtürk Hukuk Bürosu’nun yeni ofiisinin açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Bursa Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 09:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Google News

Bursa’da avukatlık mesleğini adına yakışır şekilde yapmaya gayret göstereceklerini ifade eden Av. Ebru Hamidi ile Av. Hakan Dinçtürk yeni ofislerini SKY Tower’da hizmete açtı.

Dinçtürk Hukuk Bürosu, Altınova Mahallesi İstanbul Caddesi SKY Tower A Blok 15. katta hizmete verecek.

AV. Ebru Hamidi ile Av. Hakan Dinçtürk ortaklığında açılan Dinçtürk Hukuk Bürosu açılış kokteylinde davetlilerini ağırladı.

Açılışa katılan herkese kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Av. Ebru Hamidi ile Av. Hakan Dinçtürk davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı vererek ofislerini tanıttı.

Yeni ofislerinde hizmet verecek olan başarılı avukatlar Ebru Hamidi ile Hakan Dinçtürk sadece Bursa’da değil tüm Türkiye’de hizmet veriyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.