Dijital OSB’ler NOSAB’da buluştu

Organize Sanayi Bölgesi Üst Kurulu'nun desteği ile Türkiye genelinde düzenlenen ‘Dijital OSB Buluşmaları’ etkinliğinde Bursa ayağının ev sahibi NOSAB oldu.

Bursa Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
17 okunma
Google News

Organize Sanayi Bölgeleri’nde dijital dönüşüme önem veren ve destekleyen sanayiciler ile öncü firmaları buluşturan program NOSAB Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

HYF Fuarcılık tarafından organize edilen ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından desteklenen “Dijital OSB Buluşmaları”nın Bursa’daki etkinliğine yoğun ilgi gösterildi.

Etkinlikte sektör devleri, dijitalleşmenin gücünü 6 ilden katılan 127 organize sanayi bölgesinin temsilcisine ve firma temsilcilerine aktardı. Geleceğin inşası için bir araya gelen dijital öncüler, çözüm odaklı ve ilham verici fikirleri paylaştı. Konuşmacılar Türkiye sanayisinin dijitalleşme ile yeni dünyaya uyum sağlamaya, büyümeye ve gelişmeye devam edeceğinin altı çizdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.