Davut Gürkan: “Bursa, ‘Gerçek Belediyecilik AK Parti’ diyor”

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Aday Tanıtım Programı’nda konuştu.

Bursa Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 15:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
96 okunma
Google News

Gürkan, "Bursa’yı hizmetten mahrum etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Biz hemşerilerimiz ile birlikte ilmek ilmek Türkiye’nin 100. Yılı Bursa’sını inşa edeceğiz” dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin aday belirleme süreçlerinde artık sona gelindi.

Bu doğrultuda partiler şehirlerdeki büyükşehir belediye başkan adaylarını ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Adayı Alinur Aktaş olarak açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Aday Tanıtım Programı’ ile Bursa’nın 17 ilçesinin belediye başkan adayları da açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bursa Belediye Başkan Adaylarını tanıtmak üzere Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen programa katılacak.

 

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Erdoğan’ın katılacağı Aday Tanırım Programı’nın açılışında konulan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan vatandaşlara seslendi:

“Durmak yok, yola devam. Bursa bizim evimiz Bursalılar bizim kardeşimiz. Bursa’yı hizmetten mahrum etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.”

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşması şu şekilde;

“Yeni bir destan yazmak için hepimiz hazırız. Bu muhteşem toplantımızın gayesi Türkiye’nin 100. Yılı Bursa’sının yeni dönemini hem kendi teşkilatlarımıza hem de şehrimize hem de Türkiye’ye ilan etmektir. Şimdi buradan sesleniyoruz. Belediye başkanı olarak milletvekillerimizle, gençlik kollarımızla, tüm teşkilatlarımızla durmadan çalışacağız. Milletimiz ile el ele, omuz omuza yeni destanlar yazmaya devam edeceğiz inşallah. Bu partinin kurucusu da sahibi de bugüne kadar taşıyıcısı da bundan sonra da onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizatihi milletimizin kendisidir. Yani sizlersiniz, bizleriz. AK Parti teşkilatları olarak üstlendiğimiz görevleri milletimizin emanetçisi olarak bizler sahayı akılla, kalple, samimiyetle, emekle, azimle, fedakarlıkla ilmek ilmek örerek görevimizi yerine getireceğiz inşallah.”

 

‘BU ŞEHRE HİZMETKAR OLMAYAYA DEVAM EDECEĞİZ’

“31 Mart’ta milletimizin teveccühü ile bu şehre hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Yalan ve iftira siyasetini düstur edinen asla boyun eğmeden eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz. Bursa’yı hizmetten mahrum etmek isteyenlere asla ama asla fırsat vermeyeceğiz. Ve onları yine milletimizle birlikte yapacağız. Ortak akıl ve ortak hareketle tüm hemşerilerimizle birlikte ilmek ilmek Türkiye yüzyılı Bursa’sını inşa etmeye devam edeceğiz. Çünkü Bursa biliyor, gerçek parti belediyecilik AK Parti’dir diyor. Ve yine Bursa’da AK Parti belediyeciliği inşallah devam edecek. AK Parti olarak kuruluşunun üzerinden daha 15 ay geçmeden bizlerin iktidara getiren milletimize bir söz vermiştik. Demiştik ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugün dönüp baktığımızda artık bu ülkede bu şekilde hiçbir şey eskisi gibi değil. Şükürler olsun ki Bursamızın dört bir yanı eserlerle dolu hizmetlerle dolu. O günden bugüne emeği geçen tüm büyüklerimize selam olsun. Her birini şükranla, minnetle anıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.