Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programına yoğun katılım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bursa Belediye Başkan Adaylarını tanıtmak üzere Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen programa katılacak. Erdoğan, Bursa’da gerçekleştirdiği program öncesinde halkı selamlayacağı bir miting düzenleyecek.

Bursa Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
54 okunma
Google News

Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Bursalılar yoğun katılım sağlıyor. Binlerce kalabalık Erdoğan’ın gelmesini bekliyor.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin aday belirleme süreçlerinde artık sona gelindi.

Bu doğrultuda partiler şehirlerdeki büyükşehir belediye başkan adaylarını ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Adayı Alinur Aktaş olarak açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Aday Tanıtım Programı’ ile Bursa ilçelerinin belediye başkan adayları da açıklanacak.

BURSALILAR AKIN EDİYOR

TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Bursalılar yoğun ilgi gösteriyor. Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tofaş Spor Salonu önünde halkı selamlayarak konuşma yapacağı bir miting düzenlemesi bekleniyor.

Programa Bursa Protokolü başta olmak üzere, yerel ve ulusal basın mensupları ve binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar ellerindeki AK Parti Bayrakları, Türk Bayrakları ve AK Parti atkılarıyla sloganlar eşlinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor.

Salonda AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın seçim şarkıları yankılanırken, salon Erdoğan’ın ve Aktaş’ın fotoğraflarının bulunduğu ‘Bursa gümbür gümbür geliyor’ yazılı pankartlarla donatıldı.

Öte yandan Tofaş Spor Salonu’nun içerisinde çok sayıda alana ‘Hazırız Kararlıyız, Gücüne Güç Katmaya Geldik, Reis Sevdalıları Online, Gönüllerde Reisimiz Sokaklarda İzimiz Var’ yazılı pankartlar bulunuyor.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Öte yandan Tofaş Spor Salonu’na bağlanan sokak ve caddelerde emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Programa katılmak isteyen herkesin üzeri tek tek aranırken vatandaşlar çok sayıda kontrol noktasından geçerek salona alınıyor.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar kendisini sloganlar ile karşılayan ellerinde ‘Osmangazi’ yazılı bayraklar bulunan vatandaşı göstererek basın mensuplarına poz verdi. Dündar sonrasında vatandaşları alkışlayarak selamladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.