Çocuklara hayvan sevgisi aşılandı

Bursa’nın 17 ilçesinde sokak hayvanlarına sahip çıkan, sağlık hizmetlerinden yuvalandırmaya kadar birçok alanda can dostların yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği etkinliklerle de çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor.

Yaşam Yayın: 18 Nisan 2025 - Cuma - Güncelleme: 18.04.2025 17:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
17 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çocuklarda hayvan sevgisi ve birlikte yaşama farkındalığını oluşturma adına 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan etkinlikte can dostlarla vakit geçirme şansı bulan çocuklar, sağlık durumları ve bakımları ile ilgili de bilgiler aldı. Çocukların konser ve animasyonlarla da eğlenceli vakit geçirdiği etkinlikte konuşan Veteriner Hekim Muhsin Akar, “Çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanacağı en iyi yerin burası olduğunu düşündük. Burada misafirimiz olan can dostlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti veriyoruz. Buraya gelen çocuklarımıza dışarıda kalan sevimli dostlarımıza nasıl yaklaşmaları gerektiğine dair bilgiler verdik” diye konuştu.

Merkezi ziyarete gelen çocuklar yapılan etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.