Bursa'ya yeni eczane

Kamu ve özel sağlık yatırımlarının devam ettiği Bursa’da eczanelerin hizmet alanı da genişliyor. Nilüfer Odunluk Mahallesi’nde Lokman Hekim Nilüfer Eczanesi, protokolün yoğun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yayın: 15 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 15.06.2022 20:39:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
261 okunma
Google News

Bursa’da sağlık hizmetleri yaygınlaşırken Nilüfer’e bağlı Odunluk Mahallesi’nde yer alan Parkora AVM’de yeni bir eczane hizmet vermeye başladı. Eczacı Aysel Güldürmez’in sahibi olduğu Lokman Hekim Nilüfer Eczanesi için düzenlenen törene protokol ve tıp dünyasından yoğun katılım gerçekleşti. Törene CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Selim Yolgeçen, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, SGK Genel Merkez Strateji Geliştirme Başkanlığı Şube Müdürü Vakkas Güldürmez, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Bursa Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Beyaz, Bursa Eczacılar Odası Başkanı Okan Şahin, çok sayıda doktor ve sağlık görevlisi katıldı.

“ÖNEMLİ HİZMETLER VERECEKLER”

Açılış konuşmasında kendisinin de eczacı olduğunu hatırlatan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Değerli meslektaşım Aysel Güldürmez ve ekibine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu eczanede halk sağlığı için çok önemli hizmetler vereceklerdir. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da “Eczaneler, sağlık hizmetleri için olmazsa olmazımızdır. Açılışını yaptığımız eczanenin de şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Eczacı Aysel Güldürmez ise “Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Eşim Eczacı Lokman Güldürmez ile birlikte Bursalılara sağlık alanında hizmet vermekten onur ve mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. Açılışa katılanlara günün anısına Türk bayrağı hediye edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.