Bursaspor yenilmeye devam ediyor

Yeşil Beyazlılar TFF 2. Lig Beyaz Grup 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaraspor'a 2-0 mağlup oldu. Timsah bu sonuçla üst üste 6. maçından mağlup olarak ayrılırken galibiyet hasretini de 11 maça çıkarttı ve ligin dibine demir attı.

Spor Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 16:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
59 okunma
Google News

TFF 2. Lig Beyaz Grup 22. hafta karşılaşmasında Bursaspor deplasmanda Ankaraspor’a 2-0 mağlup oldu.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan taraf ev sahibi takım oldu. Başkent temsilcisi henüz 9. dakikada Hamza Gür’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil Beyazlılar yediği golden sonra topu yine rakibine bıraksa da beraberlik golü için pozisyonlar bulmayı başardı ancak Ankaraspor’un kalecisi Anıl Atağ’ı geçmeyi başaramadı. Takımlar soyunma odasına Başkent ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle girdi.

İkinci yarıda Bursaspor ilk devreye nazaran biraz daha etkili bir oyun oynadı. Yeşil Beyazlılar yakaladığı pozisyonları cömertçe harcarken Ankaraspor 89. dakikada Faruk Sezgin’in golüyle skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Bursaspor’da bu hafta resmen göreve başlayan yeni Başkan Sinan Bür ve teknik direktör Ümit Şengül yönetiminde de sahadan istediğini alamadı. Yeşil Beyazlılar bu mağlubiyetle üst üste 6. yenilgisini alırken galibiyet hasretini de 11 maça çıkardı. Bu sonuçla ayrıca Bursaspor 11 puanda kalarak ligin son sırasında kaldı. Kümede kalmak için acil puan ve puanlara ihtiyacı olan Yeşil Beyazlıların ligde kalması için artık mucize seri galibiyetlere ihtiyacı bulunuyor.

Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 23. haftasında 31 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te evinde Nazilli Belediyespor’u ağırlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.