Bursaspor sadece bir futbol takımı değildir!

Doğu Karadeniz deyince ilk aklımıza gelen şehir Trabzon’dur. Trabzon şehrinin tarihi bir şehir olmasının yanında yeşili ve doğal güzellikleri vardır. Bunlardan ötürü hemen akla Trabzon gelir diyebiliriz. Doğrudur da lakin Rize, Giresun, Ordu yeşillik ve doğal güzelliği bakımında Trabzon’dan daha öndedir. Samsun ise sanayisi ve tarım yönüyle ise Doğu Karadeniz’de en önde olan şehirdir. Bütün bunların yanında Trabzon bir adım daha önde durur.

Yayın: 11 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.03.2021 09:57:15
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1589 okunma
Google News

Trabzon’u bir adım önde tutan şehrin takımı Trabzonspordur. Yani diyeceğim şu; bir şehrin marka şehir olmasında artık futbolunda büyük katkısı var.  

 

 

 

 

Bursa tarihi, kültürü, tarımı ve sanayisiyle marka bir şehirdir. Hatta Uludağ gibi kış turizm merkezi ile turizmde de marka bir şehirdir. Ne var ki şehrin takımı Bursaspor layık olduğu yerde değildir. 

 

 

 

 

 

Bursa, özellikle ihracatta ülkemize ciddi katkıları olan, otomobil fabrikalarıyla ve yerli otomobil TOGG fabrikasının Bursa’da kurulmasıyla ciddi bir ekonomik güce sahip. Lakin futbol takımıyla bu ekonomik yapı desteklenmemektedir.

 

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.