Bursaspor Orbay Spor'dan Merdan Suleımanova'yı transfer etti

Transfer anlaşmasına Bursaspor altyapıdan sorumlu yönetici Salih Fındıklı ve U-14 Teknik direktörü Mustafa Pala yer aldı.

Spor Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
75 okunma
Google News

Bursaspor yöneticisi Salih Fındıklı, “Kestel’den adını tüm Bursa’ya başarılarıyla duyuran Orbay Spor gerek salon sporlarında gerekse futbolda bir marka olmuştur. Bizleri ağırladıkları ve transferde önceliği Bursaspor’a tanıdıkları için Orbay Spor yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bursaspor ve Türk futbolu yeni bir yıldız adayı kazandı 
Orbay Spor kulübü Başkanı Özdoğan, “Orbay kulübümüzün misyonu ve amacı olan Kestel gençliğine en iyi sportif eğitimi vererek yetenekli gençlerimizi profesyonel takımlara transfer ekmektir. Hayalleri olan ilçe gençlerimize bir nebze de olsa umut olmaktır.” dedi.

Orbay Spor kulübü Başkanı Özdoğan konuşmasına şöyle devam etti.

“Ve biz Orbay Spor olarak hayallerin umudu olmaya devam edeceğiz. Başta sporcumuzun ailesine sporcumuzun gelişiminde büyük emeği olan kulübümüzdeki tüm sporcularımıza Babalık yapan yol gösteren aynı zamanda futbolun gelişen değişen eğitim kavramlarını öğreten gönüllü hocalarımız Hüseyin Hürsoy’a ve Vedat Hürsoy’a tüm Kestel gençliği  ve yönetim kurumumuz adına teşekkür ederim.Bursaspor’a ve Türk futboluna hayırlı olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.