Bursalı İYİ kadınlar çözüme ve seçime hazır!

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından Bursada gerçekleştirilen etkinlikte, anlamlı bir güç birliği mesajı verildi. Erken ya da vaktinde yapılacak her seçime hazır olduklarını vurgulayan kadınlar, “Biz hazırız, biz çözeriz!” diyerek kararlılıklarını dile getirdi.

Yayın: 27 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 27.12.2021 11:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı, Mosbo Kafe’de düzenlenen etkinlikte, Güneşin Kadınları olarak nitelenen İYİ Partili dava arkadaşları adına bir açıklama yaptı.

Kadınların aktif olmadığı hiç bir hareketin başarılı olamayacağını belirten Hüsniye Pıtırlı, ülke yönetimine yakın bir gelecekte mutlaka kadın eli değeceğine işaret etti. Pıtırlı’nın Güneşin Kadınları Bursa Kooperatifi’nin Bursa'ya ve partiye olan katkılarını değerlendirerek, kooperatifi daha ileriye taşımak amacıyla bir araya geldiklerine dikkati çekerek, "İYİ Parti bir kadın hareketidir, aynı zamanda gençlik hareketidir ama en önemlisi bir kucaklaşma hareketidir.  Ülkemizin kucaklaşmaya en çok  ihtiyacı olduğu bir dönemde, İYİ  Parti güneşi doğdu. Kurulalı henüz dört sene gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen partimiz,  Türkiye siyasetinde  milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline geldi.  Çünkü İYİ Parti'yi, son bir umutla; memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençler kurdu. İYİ Parti'yi hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınlar kurdu" dedi.

Kötü gidişata ancak, kadınların çalışması ve azmiyle dur diyebileceklerini ifade eden Pıtırlı, "Unutmayalım ki, kadınların katılmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz. Bu bağlamda İyi Parti kadınları olarak, birlikteliğimiz ve beraberliğimiz  büyük önem taşımaktadır. Olağan seçimlere daha vakit var, fakat  kulislerde sıkça dile getirilen  erken  seçim ihtimali her an kapımızda olabilir. Erken ya da vaktinde olacak seçimler için  şimdiden hazır olmalıyız.  Çalışmalarımıza daha da hız vermeliyiz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.