Bursa’da yangın! İki katlı mobilya atölyesi küle döndü

Bursa’da 2 katlı mobilya atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, atölyede maddi hasar oluştu.

Yayın: 05 April 2021 - Monday - Güncelleme: 05.04.2021 08:28:52
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1033 okunma
Google News

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde bir mobilya atölyesinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ndeki bir iş yerinde, elektrik kapsamlı bir nedenle yangın çıktı.

 

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.