Bursa'da taksiler de koronavirüse karşı dezenfekte edildi

Bursa'daki taksiler, hem Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası hem de belediyeler tarafından sık sık dezenfekte ediliyor.

Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 00:10:21
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
757 okunma
Google News

Korona virüsü salgını, Türkiye'yi de de etkisini gösteriyor. Bir çok kurum tedbir alırken, taksiciler de korona virüs için seferberlik ilan edildi.

 

Taksilerde, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve belediyeler tarafından özel ilaçlar ile dezenfeksiyon işlemi yapılıyor.

 

Esentepe Doğuşpark Taksi Durağı'nda da dün araçlara dezenfekte işlemi uygulandı.

 

Taksiler, 20 güne kadar etkili özel ilaç ile tek tek dezenfekte edildi.

 

Durakta çalışan taksici Hulusi Pelvanlar, dezenfekte işleminin hem kendileri hem de araçlarına binen müşterileri için önemli bir tedbir olduğunu söyleyerek, "Tüm taksiler ve durağımız ilaçlandı. Dünyayı kasıp kavuran bulaşıcı hastalığa karşı mücadelede vatandaşların en çok kullandığı ulaşım araçlarından olan taksilerin temizliği de büyük önem taşıyor. Vatandaşlar taksileri gönül rahatlığıyla kullanabilir" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.