Bursa'da şoke eden olay! Kanlar içinde ormanlık alanda bulundu
Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kurşunlu ile Kocakonak Mahallesi arasında bulunan ormanlık alanda 28 yaşındaki kayıp şahıs yaralı olarak bulundu.
Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 09:04:54
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
843 okunma

Edinilen bilgilere göre 28 yaşındaki Kaan E.'den haber alamayan yakınları durumu İnegöl jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler şahsı aramaya başladı. Arama çalışmalarına AFAD ekipleri de sevk edildi. Ekipler yaptıkları aramada şahsı ormanlık alanda kanlar içerisinde buldu.
Yaralı şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahsın ormanlık alana koyunları otlatmak için geldiği öğrenildi. Öte yandan ekipler Kaan E'nin tedavisinin ardından nasıl bu hale geldiğini araştıracak.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir