Bursa'da korkutan orman yangını.

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bursa Yayın: 26 Temmuz 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 26.07.2025 10:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
52 okunma
Google News

Dumanları fark eden mahalle muhtarı, durumu hemen itfaiyeye bildirirken, köylülerle birlikte yangın bölgesine giderek ilk müdahaleyi yaptı.

Köylüler, yangının yayılmaması için çevredeki kuru otları temizleyip, su dolu bidonlarla alevlere müdahale etmeye çalıştı. Muhtar Hüseyin Ormancılar'ın ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına hızla müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

 

 

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.