Bursa'da kız arkadaşını korumak için yaşlı kadına dehşeti yaşattı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, yalnız yaşayan kadının bilezik ve yüzüklerinin gasbedilmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın: 29 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.01.2020 11:01:10
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2199 okunma
Google News

Hacivat Mahallesi'nde yalnız yaşayan 75 yaşındaki N.K'nın evindeki 900 lira kayboldu.

 

Aynı apartmanda yaşayan akrabası M.A. (23), N.K'nın eve temizliğe giden kız arkadaşı A.A'dan (21) şüphelenmesini önlemek için iki arkadaşından N.K'nin evine giderek değerli eşyalarını gasbetmelerini istedi.

 

Yüzleri kapalı halde eve giden O.T. (22) ve M.D.(28) yaşlı kadına kurusıkı tabanca göstererek 2 altın bilezik ile 2 yüzüğü gasbetti.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının yardımıyla kimliklerini belirlediği O.T. ve M.D'yi gözaltına aldı.

 

Şüpheliler sorgulamalarında, gasbı N.K'nin evinden kaybolan parayla ilgili A.A'dan şüphenilmesini istemeyen M.A'nın azmettirdiğini ifade etti.

 

Bunun üzerine M.A. ve A.A. da gözaltına alındı.

 

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.