Bursa'da kardan adama bakın ne yaptırdılar?

Bursa'da bir balıkçı grubu, tekne ile balık avına çıktı. Bir süre sonra teknede biriken karlar ile kardan balıkçı yapan arkadaş grubu, kardan balıkçının ismini de "Mülayim" koydu. Yüzleri gülümseten anlar kameraya yansıdı.

Bursa Yayın: 24 Şubat 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2025 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 18 sn.
92 okunma
Google News

Gemlik ilçesinde denize açılan balıkçı grubu, balık tutmayı bırakarak teknede biriken karlar ile kardan adam yaptı. Yaptıkları kardan adama "Mülayim" adını veren balıkçılar; eline de olta ve balık koyup o anları ölümsüzleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.