Bursa’da 52 suçtan aranan şahıs yakalandı

Bursa’da 52 suç kaydından arama kaydı olan E.B. (44), jandarma ekipleri tarafından yakalandı. E.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 10:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
48 okunma
Google News

Bursa’da 52 suç kaydı bulunan E.B. (44) Osmangazi JASAT ve Ovaakça Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından fiziki takibe alındı. Merkez Osmangazi ilçesinde bir kahvehaneye giren E.B. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.B. isimli şahsın 25 hırsızlık, 2 bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 1 gündüzleyin bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 20 ev ve işyerinden hırsızlık ve 2 kez de nitelikli hırsızlık suçlarından aranması olduğu öğrenildi. E.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.