Bursa'da 4 itfaiye eri şehit oldu!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 itfaiye personeli yaşamını yitirdi.

Yayın: 10 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 10.01.2022 13:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
489 okunma
Google News

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasına giden Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekibin geçirdiği kazada 4 itfaiye eri şehit oldu.

Orhanelinin Nalınlar Mahallesinde saat 10.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasına müdahale etmek için Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığının Orhaneli İstasyonundan sevkedilen ekip, kazaya yakın bir bölgede yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada araç içerisinde bulunan 4 itfaiye eri şehit oldu.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, güne acı bir haberle başladıklarını duyurarak, kazada şehit olan itfaiye erleri Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşite rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.