Bursa Gemlik’te ‘istinat’ tedirginliği!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Yeni Mahalle Çağlayan Sokakta istinat duvarının çökme tehlikesi yaşayanları tedirgin ediyor.

Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 12:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
594 okunma
Google News

 Gemlik Yeni Mahallede Çağlayan Sokaktaki istinat duvarının taşları zamanla duvar hizasını geçmeye başladı. Altındaki toprak kayan duvar, çökme tehlikesi için adeta tehlikeye davetiye çıkarıyor. . Duvarın ortaya çıkan taşları zaman zaman döküldüğünü ifade eden sokak sakinleri, yetkilileri tedbir için göreve davet etti. Yetkililerin bu konuya el atmasını isteyen vatandaşlar, "İlgililer vatandaşların can ve mal sağlığını düşünmek zorundadır” diyerek tepkilerini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.