Bursa eski Valisi'nden Twitter kullanıcısına ilginç tepki! Seni yumurta kafa

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yardımlarla ilgili bir tweet attı. Bu tweete tepki gösteren bir Twitter kullancısına Vali "Seni kimliksiz yumurta kafa" sözleriyle karşılık verdi. Karaloğlu, Bursa Valiliği görevinde de bulunmuştu.

Yayın: 23 April 2020 - Thursday - Güncelleme: 23.04.2020 09:47:21
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1603 okunma
Google News

Twitter'da Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile bir Twitter kullanıcısı arasında ilginç diyalog yaşandı. Vali Karaloğlu, şu paylaşımı yaptı "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından 'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yetim aile Programı' kapsamında yapılan 550?'lik yardım, 650?'ye yükseltilmiştir. Vatandaşlarımız adına, Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sn. Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür ederiz."

 

"MAHŞER GÜNÜ VAR MAHŞER"

 

Karaloğlu'na bir kullanıcı ''Beğendik twitti, maşallah çok yapmışlar. Bu rakamlar karın doyurmak için değil, vatandaşın çenesini kapatmak içindir. Yazık, şu mazlum, koyun gibi milletin duasını almayı bilmiyorsunuz. Ama mahşer günü var, mahşer" diyerek cevap verdi.

 

 

"SENİ KİMLİKSİZ YUMURTA KAFA"

 

Bu sözlere tepki gösteren Antalya Valisi ise "Seni kimliksiz yumurta kafa" yorumunu yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.