Bu tahribata artık son verilmeli!

Tamam suç örgütü liderinin söylediklerine inanmayalım da Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı açıkladı; bu suç örgütü liderinden her ay 10 bin dolar maaş alan siyasetçi var dedi...

Yayın: 24 June 2021 - Thursday - Güncelleme: 24.06.2021 12:49:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1187 okunma
Google News

Siyasi geleneğim ve aldığım siyasi terbiyenin gereği devletimizi dünyada küçük düşürecek her türlü eyleme ve söyleme karşı çıkarım.

 

Ülkemizin seçilmiş ve meşru hükümetinin yanlışlarını söylerim ama hükümetimizi sınırlarımız dışında şikayet etmeyi hiç aklımdan bile geçirmem, yapanları da asla tasvip etmem.

 

 

2000 yılında BBP Bursa mitinginde rahmetli Muhsin başkan konuşurken (o günler 28 Şubat süreci olduğunu da hatırlatayım) dönemin cumhurbaşkanını, başbakanı ve uygulanan zulümleri eleştirirken miting meydanından 'yuh!'  sesleri gelmişti. Rahmetli başkan hemen müdahale ederek  "Bize yakışan bir miting meydanı istiyorum. Cumhurbaşkanını, başbakanı eleştirebiliriz ama seçilmiş meşru devlet görevinde olanları asla yuhalamak bize yakışmaz. Bir daha olmasın." söylemini her gün hatırlarım.

 

 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 80 darbesi sonrası cezaevindeyken AIHM'den gelen heyetin burada size işkence ediyorlar mı sorusuna ben ülkemi başka ülkelere şikayet etmem cevabı,2007 yılında İngiliz Lordlar kamerasında dünya siyaseti ile ilgili yaptığı konuşma sonrasında ülkenizdeki hükümetten memnun musunuz sorusuna karşın kendi ülkemin hükümetini kendi ülkemde konuşurum ifadesi siyasi çizgimin kalın kalemle işaretli kısımlarıdır.

 

Bunları ifade ederken ülkemizin içinde olduğu duruma da sessiz kalamayız.

 

Devletimizi ve milletimizi dünyada küçük düşürücü beyanlarla şikayet edenleri tasvip etmezken içeride olanları da basit söylemlerle geçiştiremeyiz.

 

 

Anlayacağınız konuyu son günlerde suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya yayınlarına getirmek istiyorum.

 

Yayınlarda ortaya atılan iddialar korkunç ve ülkemizi de  dünya ülkeleri arasında zor duruma düşürüyor.

Birilerinin elinde ve ülkemize karşı kullanılıyor iddiaları ayrı bir tartışma konusu ama her ne olursa olsun maalesef ülkemiz için manzara kötü.

 

Birileri ülkemize karşı kullanıyor veya kullanmıyor ben orasında değilim. Ben sonuçlarına bakıyorum.

Yine suç örgütü liderinin söylemleriyle mi hareket edeceğiz diyenlere de bir yere kadar hak veriyorum ve bende o noktadayım.

 

 

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA!..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.