Bozbey’den ‘Yeni Döneme Dair İlk Medya Buluşması’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Yeni Döneme Dair Medya İle İlk Buluşmasını bugün Merinos AKKM Yıldırım Salonu’nda düzenlenen program ile gerçekleştiriyor.

Bursa Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
24 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey, Yeni Döneme Dair ilk Medya Buluşmasını Merinos AKKM’de gerçekleştiriyor.

Başkan Bozbey’in bu buluşma ile basın mensuplarına gündeme dair açıklamalar yapması beklenirken, son günlerde gündemden düşmeyen akraba atamaları ile ilgili de önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

WhatsApp Image 2024 05 07 at 14.29.36

Basın mensupları ile bir araya geldiği programa 20 dakika gecikmeli olarak katılan Bozbey, salonda bulunan tüm davetlileri tek tek selamlayarak açıklamalarına başladı.

Yerel medyanın yanı sıra ilçelerdeki basın mensuplarının da katıldığı toplantı Bursa tarihinin en kalabalık toplantılarından biri oldu.

10aaef61 f52a 4baf 91d1 03b2b80731a8

‘BOZBEY OLDUĞU SÜRECE BURSALININ HAKKI YENMEYECEK’

Salondaki davetlilerini selamlayarak programın açılış konuşmalarını başlatan Bozbey, ilk olarak son günlerde gündemden düşmeyen akraba atamaları ile ilgili konuya açıklık getirdi. Söz konusu konu ile ilgili gereğinin yapıldığını ifade etti.

8fd3af38 2db3 4b08 95bc 3d2ffaff1c7d

Açıklamalarını sürdüren Bozbey, Bursa basınıyla her ayın ilk haftası düzenlenen toplantılar ile ilgili bir araya geleceğini ifade ederek süreç değerlendirmesi yapılacağını kaydetti.

Bozbey basın buluşmasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve belediyeye bağlı şirketlerin borcundan, seçim döneminde esnaf odalarına verilen hediye çeklerine, milli ve dini bayramlardan, belediye atamalarına kadar birçok önemli konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak gündemi meşgul eden konulara açıklık getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.