Bozbey’den Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Tarihi Bursa Büyükşehir Belediye Binası’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından Heykel’de bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 14:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
44 okunma
Google News

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geri kalırken Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı Mustafa Bozbey vatandaşın oyları ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Bu doğrultuda dün BUSKİ Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen tören ile mazbatasını teslim alan Bozbey bugün de görevi devraldı.

Tarihi Bursa Büyükşehir Belediye Binası’nda gerçekleştirilen görkemli tören ile görevi Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devralan Başkan Bozbey kendisini bekleyen kalabalığa önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Bozbey devir teslim töreninin ardından Heykel’de bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundu.

354a29da f088 4405 b165 894a44318fff

Bozbey’e çelenk sunumunda CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu ile vatandaş eşlik.

1dcaf60c 16b8 48bf bf33 6624605cd8a0

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bozbey, Yıldırım Dikencik Caddesi’nde ağaç dikim programına katılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.