Bozbey: “Kentin sorunu trafik”

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey “Kentin sorunu trafik. Trafiğin ne denli önemli olduğu biliyorsunuz. Zamanınınız önemli kısmını trafikte harcadığınızı biliyoruz. Trafikte hep zaman problemini anlatıyoruz" dedi.

Bursa Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 17:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
44 okunma
Google News

 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı.

Bu doğrultuda saha da sık sık vatandaş buluşmalarıyla adından söz ettiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Karya Davet’te düzenlenen kahvaltı programı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bozbey şunları söyledi: “Kentin sorunu trafik. Trafiğin ne denli önemli olduğu biliyorsunuz. Zamanınınız önemli kısmını trafikte harcadığınızı biliyoruz. Trafikte hep zaman problemini anlatıyoruz. Trafiğin en kötü tarafı; çevresel anlamdadır. Yani havamızı kirletiyoruz. Çevremizi kirletiyoruz. Bursa’nın havasının da kötü ve kirli olduğunu biliyoruz. Bir istasyonu kontrol ettiğimizde 165 pm üzerinde kirlilik olduğunu görüyoruz.
Trafik sadece zamanımızı almıyor, bizim soluduğumuz havayı da kirletiyor. Çocuklarımızın soluduğu havayı da kirletiyor.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.