Bozbey deprem gerçeğine dikkat çekti! ‘Yapılaşmayı ona göre yapacağız’

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, şehrin deprem gerçeğine dikkat çekti.

Bursa Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
53 okunma
Google News

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, şehrin deprem gerçeğine dikkat çekerek, “95 kilometrelik yeni bir fay hattı bulundu. Bu fay hattının 7,3 civarı bir deprem üretebileceği bilim insanları tarafından açıklandı. Yapılaşmayı ona göre yapacağız, çözeceğiz” dedi.

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Now Haber’de ‘İlker Karagöz ile Çalar Saat’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Bozbey, “95 kilometrelik yeni bir fay hattı bulundu. Bu fay hattının 7,3 civarı bir deprem üretebileceği bilim insanları tarafından açıklandı. Mevcut stadı ile yeni yapılan hastanenin tam arasından geçiyor. Tabi kentin içinden de geçiyor. Bursa’da fay hatları düşünülmeden yapılaşma yapıldı. Yapılaşmayı ona göre yapacağız. Bunları çözeceğiz. 2050 yapı projemizle bu işi çözeceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.