Bozbey: Bursa’yı örnek şehir yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bursalının tamamına eşit hizmet götürmek, halkın parasını korumak ve halkın çıkarına bunları kullanmak kırmızı çizgimdir herkes bilsin." dedi.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
41 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bana oy beren ya da vermeyen bugünden itibaren ben herkesin belediye başkanıyım. Biz hizmet için geldik 5 yıllık süreçte elbette kırmızı çizgim var." dedi.

 

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Bozbey 12.45’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da yapılan devir teslim töreni ile birlikte resmen görevine başladı.

Bozbey görevi, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Alinur Aktaş’ın umrede olması nedeniyle, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devraldı.

a6db7340 6073 42b8 a794 39b4b95ed0bd 1

‘BURSA’NIN HAKKINI KORUYACAĞIZ’

Açıklamalarına devam eden Bozbey, “En önemlisi Bursa’nın hakkını koruyacağız. Emeklileri unutmuyoruz sakın merak etmeyin, can dostlarda bizim önceliğimiz. Çalışma arkadaşlarıma da buradan bir kez daha seslenmek istiyorum. Hiç kimse endişe etmesin. Bütün çalışma arkadaşlarımıza sahip çıkacağız onların halklarını da biz koruyacağız. 20 yıldır Nilüfer’de olduğu gibi. Sizden daha çok fazla çalışma sözünü de sizlerden almam istiyorum. Bana oy beren ya da vermeyen bugünden itibaren ben herkesin belediye başkanıyım. Biz hizmet için geldik 5 yıllık süreçte elbette kırmızı çizgim var. Bursalının tamamına eşit hizmet götürmek, halkın parasını korumak ve halkın çıkarına bunları kullanmak kırmızı çizgimdir herkes bilsin. Annelerin babaların içleri huzurlu olacak. Artık hiçbir buraları kendini yalnız be çaresiz hissetmeyecek. Kentimizin her köşesinde herkes kardeşliği birliği mutluluğu huzuru hissedecek. Nilüfer’i örnek kent yaptıysak Bursa’yı da örnek şehir yapacağız hep birlikte. Önümüzdeki tüm engeller bir bir ortadan kalkacak. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz hizmetlerimiz var. Ne kadar doğru karar verdiğinizi hepiniz göreceksiniz. Daha çok dayanışmanın özgürlüğün olduğu daha çok yeşilin olduğu bir bursa olacak. Bursa’da yaşamanın ne kadar keyifli olduğunu herkes görecek. Artık tüm Bursa gülümseyecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.