Bozbey: Bursa’nın geliri Bursalılara yeter

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’nın geliri Bursalılara yeter. Projeleri hazırlarken, şehrin gelirine bakarak hazırladık” dedi.

Bursa Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
54 okunma
Google News

 

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Now Haber’de ‘İlker Karagöz ile Çalar Saat’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Mustafa Bozbey, “Bursa’nın geliri Bursalılara yeter. Projeleri hazırlarken, şehrin gelirine bakarak hazırladık. İsraf var. Yapılan projelere baktığımızda ve harcanan paralara baktığımızda inanılmaz rakamlar var. Borcun önemli bir kısmı stadyumdan kaynaklanıyor. Örneğin, T2 tramvay hattını insanlar koşarak geçebiliyor. Önce israfı önleyeceğiz. Bu desteklerin tamamı o israftan çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.