Bozbey: Bursa’da yeni bir dönem başladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Hani demiştik ya, bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. İşte o bahar geldi. Bursa’da yeni bir dönem başladı" dedi.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 13:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
44 okunma
Google News

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Bozbey 12.45’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da yapılan devir teslim töreni ile birlikte resmen görevine başladı.Bozbey görevi, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Alinur Aktaş’ın umrede olması nedeniyle, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devraldı.

e3ccfbd1 27da 4b6f a2c0 23e23974efb7

‘ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLAR, GENÇLER, KADINLAR, ENGELLİLER’

Bozbey, “Hani demiştik ya, bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. İşte o bahar geldi. Bursa’da yeni bir dönem başladı. Bursa Büyükşehir Başkanlığı görevini 3,5 milyon Bursalı adına onurla devraldım. Sizinle çalışmak bu güzel kentin yöneticisi olmak öyle güzel bir duygu ki bu onur bu mutluluk bize çok güzel işler yaptıracak. Öyle güzel işler olacak ki herkes Bursa’yı konuşacak. Biz bu kentin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Herkesin taleplerini de biliyoruz. Bursa’nın dört bir yanını aylarca gezdik halkımızı dinledik sorunları yerinde gördük. Halkımızda bize inandı güvendi oyunu vererek bizi göreve getirdi. Şimdi hizmet zamanı hemen hızlıca çalışmaya başlayacağız. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Demokrasinin en güzel örneğini Bursa’da yaşatacağız. Belediye çalışanları ile birlikte çok güzel işler yapacağız. Önceliğimiz çocuklar gençler kadınlar engelliler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.