Bozbey: 213 milyonluk hediye çekleri incelemeye alındı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde esnaf odalarına verilen hediye çeklerinin incelemeye alındığını ifade etti.

Bursa Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 15:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
33 okunma
Google News

Bozbey, “213 milyon civarında olan hediye çeklerini de incelemeye aldık. İhtiyaç sahipleri emin olsun ki bundan sonraki süreçte hak yerini bulacak” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Merinos AKKM’de gerçekleştirilen Basın Buluşması ile Bursa’nın merkez ve ilçelerinden katılım gösteren gazetecileri ile bir araya geldi.

Yeni döneme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Bozbey, seçim döneminde esnaf odalarına verilen hediye çeklerinin incelemeye alındığını ifade etti.

Bozbey, esnaf odalarına verilen hediye çeklerinin maliyetinin KDV dahil 213 Milyon lira olduğunu dile getirerek, “Seçim döneminde bazı odalarımızla yapılan anlaşmaya istinaden hiçbir deneyim ve kriter dikkate alınmadan dağıtılan ve ihalesi 199 milyon ve KDV 213 milyon civarında olan hediye çeklerini de incelemeye aldık. İhtiyaç sahipleri emin olsun ki bundan sonraki süreçte hak yerini bulacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekten ihtiyaç sahiplerine hizmet eden belediye anlayışı olacak” ifadelerini kullandı.

51b6c1e2 84bd 46e4 9f2b d16ab757b55c 1

‘ESNAFIMIZ MERAK ETMESİN PARASINI SON KURUŞUNA KADAR ALACAK’

Konuşmasını sürdüren Bozbey, “Esnaflarımız bizi eleştirmeye çalıştılar ancak hiç merak etmesinler paralarını son kuruşuna kadar alacaklar. Onların kefili Mustafa Bozbey’dir. Dağıtılan milletin Bursalının parasının nereye gittiği önemlidir. Biz bunun peşindeyiz eğer hal edene dağıtıldıysa teşekkür ederiz. Ama görünen o ki dağıtılan çeklerin gerçek ihtiyaç sahiplerinin bir çoğuna gitmediği bunlarında takiplerimiz sonucunda ortaya çıkacağını kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Uzun yıllardır kent yöneticiliği yapmış değerli arkadaşlarımla bundan sonraki süreci birlikte yöneteceğiz. Bu çalışma arkadaşlarımız işlerini göreve geldiğimizden beri layıkıyla yapmakta be bulundukları görevi en iyi şekilde hak etmektedir” dedi.

8fd3af38 2db3 4b08 95bc 3d2ffaff1c7d 1

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.